Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Green Intelligence Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta si aplicatii business
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detalii produs
Consultanta de business pentru solutii software specializate:
- ERP (Enterprise Resurcing Planning) - contabilitate, financiar, achizitii, stocuri, productie etc.
- CRM (Customer Relationship Management). Aplicatii de gestiunea relatiilor cu clientii - Managementul Vanzarilor, Servicii si Marketing
- WMS (Warehouse Management System). Managementul specializat al depozitelor - software si hardware
- Retail - aplicatii dedicate industriei de vanzari cu amanuntul - software specializat (emitere bon fiscal, stocuri, discount-uri, promotii etc.) si hardware specific (POS, case de marcat, imprimante fiscale, sertare de bani, cantare etc.)
- GPS si Optimizari Logistice - solutii de optimizare si urmarire in trafic al masinilor si echipelor in miscare - aplicatii si echipamente pentru masina si telefon. Algoritmi bazati pe inteligenta artificiala ofera cea mai buna incarcare pe masina, calculeaza o ruta optima tinand cont de o serie de conditii (timp de livrare, greutate, tip de masina, tip de sofer etc.) si aloca ruta masinii/soferului pe aplicatia mobila. Comunicarea se face prin mesageria proprie aplicatie iar ruta se poate modifica dinamic.
- SFA (Sales Force Automation) - automatizarea preluarilor de comenzi direct de la client. Permite: vizualizare status client, preluare comenzi, incasare  etc. Totul se intampla in timp real sau offline.

Servicii incluse:
- analiza,
- scriere specificatii
- definire solutie (solutie si echipa de implementare)
- implementare
- testare aplicatie
- instruire
- punere in functiune
- mentenanta
- suport
Din Gura in Gura